Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

MAKE A WISH- ΚANE MIA EYXH EΛΛΑΔΟΣ 5-12 2021

                        


Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και … ΕΥΧΕΣ!

“Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Με αυτά τα λόγια το Make–A-Wish( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μας καλεί και φέτος να ενισχύσουμε την προσπάθεια εκπλήρωσης νέων ευχών προσφέροντας δύναμη κι ελπίδα στα παιδιά που το χρειάζονται. Παίρνοντας λοιπόν μέρος στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας μπορούν να παραγγείλουν και να αγοράσουν από ένα έως όσα χάρτινα αστέρια επιθυμούν με συμβολικό χαρακτήρα, στα οποία μπορούν να γράψουν το όνομά τους, την ευχή τους και να τα κρεμάσουν στην τάξη τους δημιουργώντας ένα δέντρο ευχών ή στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Κάθε αστέρι κοστίζει 2 ευρώ.

Έτσι ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης φωτίζοντας τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού που παλεύει για τη ζωή του, δημιουργώντας μια μοναδική αλυσίδα αγάπης και δίνοντας δύναμη στην ευχή!