Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 24-3-2020

Αγαπητοί/ές γονείς/κηδεμόνες,

Μετά την επικοινωνία μας για τη συγκέντρωση των προσωπικών σας e-mails, προχωράμε στο  2o βήμα.


Για να προχωρήσει η  προετοιμασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, θα πρέπει να μπείτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (www.sch.gr) και να κάνετε άμεσα εγγραφή του μαθητή/τριας, ώστε να αποκτήσετε τους μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.
Ο σύνδεσμος είναι https://register.sch.gr/students/.Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητά (ονοματεπώνυμο μαθητή, ημερομηνία γέννησηςΑ.Μ. μαθητή και το e-mail). Πρέπει να προσέξτε  να συμπληρώσετε τα στοιχεία του μαθητή όπως υπάρχουν στον έλεγχο Α΄ τριμήνου, γιατί  έτσι έχουν καταχωρηθεί στο myschool.
Σε περίπτωση που δεν έχετε τον Α.Μ. του μαθητή/τριας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο προσωπικό μου email (akarapetsas56@gmail.com)
Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τους κωδικούς που θα σας δοθούν.
Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών σας προστατεύονται από τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και τον Ν. 4624/2019.
Oδηγίες για την εγγραφή μαθητή/τριας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο:
Tέλος,θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώνεστε τακτικά μέσα από την ιστοσελίδα μας για τυχόν νέες ανακοινώσεις που σας αφορούν ή εναλλακτικά να εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας μέσω email(βρίσκεται στο κάτω μέρος του ιστολογίου μας). 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

   Καραπέτσας Αθανάσιος